Η Εταιρία

Η GREEN SOLAR πρώτη από το 2007 άρχισε να διαθέτει στην Ελληνική αγορά υπό δικές της προδιαγραφές ηλιακούς θερμοσίφωνες με σωλήνες κενού και ηλιακούς συλλέκτες με σωλήνες κενού. Προσπαθώντας πάντα να φέρει στους πελάτες της ότι καλύτερο από τις πιο πρωτοποριακές και τελευταίες τεχνολογίες της παγκόσμιας αγοράς. Το κύριο πεδίο επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της GREEN SOLAR περιλαμβάνει ηλιακούς θερμοσίφωνες με σωλήνες κενού, ηλιακούς συλλέκτες με σωλήνες κενού (Solar Collector), διαφορικούς ελεγκτές (Controller), Μπόιλερ (Boiler), σωλήνες κενού (vacuum tubes) και ούτω καθεξής. Όλα τα προϊόντα της GREENSOLAR έχουν πιστοποιηθεί κάτω από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές διεθνών & ευρωπαϊκών πιστοποιητικών.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια με την κατασκευή και εμπορία ηλιακών θερμοσιφώνων με σωλήνες κενού, ηλιακών συλλεκτών με σωλήνες κενού, συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας και από το 2007 παρέχει της υπηρεσίες της με την τεχνογνωσία που διαθέτει πάνω στην νέα τεχνολογία ηλιοθερμικών συστημάτων με σωλήνες κενού.
Η GREEN SOLAR είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και κεντρικός διανομέας προϊόντων στην Ελλάδα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του δικτύου της η εταιρεία έχει αναπτύξει B2B (Business 2 Business) πλατφόρμα, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους συνεργάτες του δικτύου της να έχουν online 24/365 ενημέρωση για τα προϊόντα της, διαθεσιμότητα, παραγγελία, αγορά, κλιμακωτές εκπτώσεις, ιστορικό αγορών.

Σύγχρονες εγκαταστάσεις για την γρήγορη εξυπηρέτηση σας.
Διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ηλιοθερμικών συστημάτων με σωλήνες κενού σε όλη την Ελλάδα.

Η GREEN SOLAR vacuum διαθέτει ηλιοθερμικά συστήματα για
Κατοικίες, Καταστήματα.
Εμπορικά Κέντρα, Γραφεία.
Ξενοδοχεία, Νοσοκομεία, και Βιομηχανικούς χώρους.

Η GREEN SOLAR vacuum, είναι μία από τις πλέον δυναμικές εταιρείες στον κλάδο των ηλιακών συστημάτων με σωλήνες κενού. Σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με τις οποίες μπορείτε να υλοποιήσετε όλα σας τα σχέδια, είτε πρόκειται για απλή εγκατάσταση ζεστού νερού χρήσης με ηλιακό θερμοσίφωνα με σωλήνες κενού είτε για υποβοήθηση θέρμανσης του ηλιακού συστήματος με ηλιακούς συλλέκτες κενού σε συνδυασμό με λέβητα φυσικού αερίου, λέβητα πετρελαίου, ηλεκτρικό λέβητα, ξυλολέβητα, λέβητα pellet, αντλία θερμότητας ή οποιαδήποτε άλλη σταθερή μορφή ενέργειας την οποία μπορούμε να ελέγξουμε από τον διαφορικό σταθμό. Τα υβριδικά ηλιοθερμικά συστήματα με σωλήνες κενού αποτελούν το μέλλον μιας σίγουρης επένδυσης.

ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ: 118403204000

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

Εγκατάσταση για παροχή ζεστού νερού χρήσης και υποβοήθηση θέρμανσης πισίνας.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ

Εγκατάσταση για παροχή ζεστού νερού χρήσης, υποβοήθηση θέρμανσης των χειμώνα και ηλιακή ψύξη το καλοκαίρι.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ

Εγκατάσταση για παροχή ζεστού νερού χρήσης, υποβοήθηση θέρμανσης των χειμώνα και ηλιακή ψύξη το καλοκαίρι.